De beste øyeblikkene som avløser

Hei!

Min interesse for landbruket startet med hest. Jeg var 100 % hestejente og var sikker på at det var det jeg skulle vie livet mitt til. Etter ungdomsskolen begynte jeg på Naturbruk, (som eneste fra min klasse). I løpet av året på Naturbrukslinja fant jeg ut at jeg trivdes godt ute på jordet og inne i fjøset. Jeg er fortsatt 100 % hestejente, men jeg bestemte meg for å prøve på noe nytt. Naturbrukslinja gikk over til Landbruk og gartnernæring. Der traff jeg samboeren min. Han har tatt fagutdannelsen og fått tittelen "agronom", men jeg er litt mer akademiker og valgte og fortsette videre på høgskole etter tre år på videregående. 

Etter et år på høgskole begynte jeg å jobbe. Jeg fikk jobb på en liten økologisk gård før jeg flyttet over til en større økologisk gård i Akershus. Der fikk jeg med engang en trygg deltidsjobb som avløser. Gården jeg jobbet på hadde griser, hester, kuer, sauer og fugler. Det var en spennende jobb med mange herlige øyeblikk, - som jeg ønsker å dele med dere. 

 


"Skal du ikke stå opp snart? " Lillesøstera får ikke hvile når storebror er i nærheten. 


Gjørmebad på morgenkvisten, - viktig for skjønnheten. 


Den gang Shaun ble alenepappa til fire små gærninger. 


"Har du noe mat eller mor?" Kalvene fikk gå med mora helt til de ble avvist. Disse kuene står på beite i over 8 måneder. 


Livet som utegris ;)


Et nyfødt lite nurk kalt Heldiggris <3


Sauene skal opp på beite :)


Min lille Elvis <3

Det å jobbe som avløser er en jobb som gir mye glede og ansvar. Til tider er det fryktelig tungt, men jeg angrer aldri på at jeg valgte å gå inn i landbruket. Til alle dere som lurer på om dere skal jobbe med landbruk, så er svaret ja! Norge trenger flere bønder. 

- Ingrid

 

#landbruk #avløser #dyr #natur #Norge #foto #hverdag
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits