Siste uka i Leirfjord

Hei!

Bilen er vraket, ( :( ) og M sitter på flyet på vei hjem til Østlandet. Jeg er igjen noen dager i Leirfjord med ansvaret for pakking og nedvasking av hybel. 

Vi har bodd i Nord-Norge i ca 4 mnd, og selv om det ikke ble som vi hadde håpet, er vi stolte over at vi har prøvd. M og jeg sitter med nye erfaringer og opplevelser som er verdt å ta med videre i livet. Noe av det beste her oppe har vært å bo så tett på naturen. Vi er omringet av fjell, skog og hav. Jeg har ved flere anledninger sett ørn på nært hold, og det har vært en helt fantastisk naturopplevelse. Vi har også hatt mange gode stunder i fjøset, og jeg kommer til å savne vår "lille barnehage". 


Fantastisk tur i Søvikskaret <3Gode opplevelser i fjøset <3


Fantastisk natur <3

-Ingrid

#foto #natur #blogg #hverdag 
 

3 kommentarer

denutroligereisen89

27.02.2017 kl.20:36

Så nydelig natur! Leit at bilen er kræsja og at det ikke ble som dere hadde håpt på i Nord Norge. :\ Masse lykke til videre! :)

Kristine

27.02.2017 kl.21:05

Skal dere ikke bo på gården mer? :O Så trist da! Misunner det livet du har levd de 4 mnd - eller hvert fall naturen og dyrene :) ♥ Lykke til videre

iswm

03.03.2017 kl.19:01

Kristine: Nei veien går videre :) Men jeg drømmer fortsatt om egen gård :)

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg studerer historie ved Høgskolen i Sør-Øst Norge, og på fritiden liker jeg å skrive, fotografere og være ute i naturen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, drømmen om det gode livet på landet og annet småskriveri.

Kategorier

Arkiv

hits