Når du gjør alt for en vaffel

Hei,

Dagen i dag startet med skinnende sol, og jeg bestemte meg for å få med lillebroren min ut en tur. Jeg foreslo for Kasper at vi kunne dra på cafe, og jeg lokket med løftet om å spise vaffel og drikke milkshake. Til alles store overraskelse ønsket Kasper å bli med, (han liker ikke kjøpesentere pga store folkemengder). 

Vi ble kjørt ned på det nærmeste kjøpesenteret, og satte kursen mot den beste cafeen der. Det tok litt tid å få vaffelen og milkshaken vår, og jeg kunne tydelig se at Kasper syntes det var ubehagelig å sitte der. Han satt og skjulte seg under jakken sin, men heldigvis tittet han mer fram når jeg begynte å diskutere om maten de serverte. Navnet, "biffsnadder", var tydeligvis et misvisende navn på en rett, i følge en seriøs Kasper. 

Vaffelen og milkshaken ble fortært rimelig raskt, og vi hadde en seriøs samtale om hvorvidt det var greit å drikke en milkshake uten å bruke sugerør. Kasper er veldig nervøs for at folk skal se rart på ham, men jeg forsikret om at det var helt greit. 


Foto: Ingrid Wærnes Minde

Etter cafebesøket gikk turen innom dyrebutikken hvor vi ble forelsket i noen marsvin, kaninunger, mus og fugler. Det var to fugler der som hadde knall røde fjær med gule prikker. Kasper og jeg har blitt enige om å prøve å overtale mamma til å kjøpe en liten selskaps fugl. 

Vi tok en rask tur innom en klesbutikk, hvor Kasper poengterte at jeg har dårlig klessmak, før vi så oss ferdige med kjøpesenteret. Som en grei søster fikk jeg lurt Kasper til å gå deler av veien hjem i skinnende sol og nådeløs vind. 

-Ingrid

#blogg #hverdag #cafe #asperger #familie
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits