Min favoritt #1


-Ikke sponset reklame-

Hei alle sammen!

Jeg tenkte at det var på tide å få inn noen "faste" spalter her på bloggen. Spalten "Min favoritt" kommer til å handle om klær, sko, produkter etc som jeg liker, og ønsker å anbefale videre til dere. 

Det er ingen hemmelighet at jeg hater å måtte kjøpe nye sko. Jeg synes det er vanskelig å finne noe som er fint å gå med, samtidig som det er godt å gå i. For en uke siden var jeg innom Eurosko og fant noen utrolig lekre joggesko fra Softwalk.
Disse skoene er utrolig gode å gå i, og de gir god støtte til beina og ryggen. Sålene er bygget opp slik at de demper støt når du er ute og går. Joggeskoene har en utrolig elegant sølvfarge som glitrer i solen, og du kan bruke dem til hverdag og fest. Tar du godt vare på dem, har du gode sko i mange år. Jeg er utrolig fornøyd, og disse sølvskoene er en av vårens store nyheter. 

Ha en fin dag!

-Ingrid

#mote #sko #vår #nyheter #sølv #hverdag #blogg
 

4 kommentarer

Victoria Larsen

28.03.2017 kl.11:28

Fine sko :)

iswm

28.03.2017 kl.22:30

Victoria Larsen: Takk!

denutroligereisen89

28.03.2017 kl.21:46

Lekre sko! De var både pene og så gode ut! :)

iswm

28.03.2017 kl.22:31

denutroligereisen89: Takk, det er de <3

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg er oppvokst i Moss, men nå bor jeg i Fredrikstad. Drømmen er å drive egen økologisk gård i framtiden, og jeg føler jeg stadig kommer nærmere den drømmen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, fotografering og andre spennende ting :)

Kategorier

Arkiv

hits