Filminnspilling, kattunger og en fjøsmus


Foto: Ingrid W. Minde

Hei,

går var det full rulle her. Et filmteam kom for å spille inn noen scener, og da måtte gården være "skinnende" ren. Filmen handler om en gutt som synes det er vanskelig å ta valg. Det var i tillegg mye som måtte fikses i fjøset i går for vi skal få et nytt system til kuene. 

Den ene katten på gården skulle egentlig ha en rolle i filmen, men hun bestemte seg for å få kattunger istedenfor. Så nå har vi fire småtasser å stelle med. 


Foto: Ingrid W. Minde

Fuglene på gården ble flyttet ut til dammen i går. Jeg er ikke så begeistret for å ha slike fugler i nærheten av meg, og da bonden fortalte at vi skulle flytte dem ut, var jeg livredd for at jeg måtte ta i dem. Heldigvis slapp jeg det, og vi flyttet dem i en tom søppeldunk. Fuglene ble helt i 100 av å få komme ut, men sjefen bestemte seg for å ta livet av kjæresten sin, - så det blir nok dårlig med nye unger i år. 


Foto: Ingrid W. Minde

Da det var tid for kveldsstellet i går hos kalvene, oppdaget jeg at en liten mus hadde innredet seg en bolig i kalveautomaten. Det er tydelig vår ute nå for nye småtasser dukker opp overalt på gården. Snart kommer det i tillegg nye kalver, og det blir det godt med liv her.

Ha en fin søndag!

-Ingrid

#blogg #gardsliv #helg #søndag #dyr

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits