"Verdens sterkeste jente"Hei!

Etter morgenstellet i fjøset fikk vi tilbringe dagen ute. Vi jobbet med noe vedlikeholdsarbeid i verkstedet. Jeg fikk i oppdrag å lage gjenger i noen metallbiter som skal brukes til noe mystisk. Det krever litt å lage gjenger, og på den ene metallbiten måtte jeg ta i litt, og da knakk gjengen i to. Bonden ble en smule overrasket fordi det krever litt å brekke metall. Det var da jeg begynte å lure; hvor sterk har jeg egentlig blitt? Som brekker metall i to uten problemer, kanskje ligger det uante krefter på lur. Hvis det fortsetter slik kan jeg kanskje bære kuene inn i roboten snart, (haha). 
Kattungene på gården vokser seg til. Det er et rent jentekull og de har fått navnene Embla, Tusenfryd, Piper'n/Sorg og Mirakel. Embla er min favoritt. Hun er helt grå og veldig glad i kos. Tusenfryd har hvite sokker. Piper'n/Sorg piper konstant. Du kan ikke se på henne engang uten at hun hyler. Mirakel er utrolig tynn med null bevegelse i bakbeina, vi er redde for at hun kommer til å gå bort. Vi er der inne hver dag og passer på. 

Hvis noen har noen gode råd om hvordan vi kan forbedre levevilkårene til Mirakel, legg gjerne igjen en kommentar.

-Ingrid

#katt #dyr #kattunger #råd #kjæledyr #blogg #hverdag

4 kommentarer

Jegmotverden

19.04.2017 kl.17:14

så søt kattunge

Thea Linni

19.04.2017 kl.19:08

Du er så heldig som bor på landet! Jeg bor i byen, men har veldig lyst til å bo på landet etterhvert. Hvordan er det egentlig? :-)

iswm

20.04.2017 kl.16:15

Thea Linni: Hei! Jeg har i løpet av mine 20 år bodd litt på landet og litt i byen, mest i byen. Jeg har alltid hatt en interesse for livet på landet, og det gjør nok at jeg trives så godt med det. Å bo på landet er kjempe fantastisk. Rolig, vakre omgivelser, ren luft, større plass, mindre stress og mer frihet. Ulempen er at det går dårlig med offentlig transport i enkelte områder, man trenger bil. Ønsker du å bo på landet er det bare å satse, det blir hva man gjør det til. Jeg angrer ikke :)

denutroligereisen89

19.04.2017 kl.20:55

Så søt en kattunge. :) Har dessverre ingen gode råd å komme med ift. Mirakel forutenom å hjelpe til å få i han næring/mat hvis det er et problem. Kan høres ut som at du er bra sterk ja! ;)

Skriv en ny kommentar

hits