1. mai og hundetreffHei!

Mai startet med nydelig sol, og jeg har ligget ute å fått litt farge på kroppen. Vel, kanskje ikke mye farge, men litt D-vitamin ihvertfall. Vi har vært ute på en liten fisketur, men det ble dårlig med fisk. M så en gjedde, og det var stor stas bare det. 

Senere på dagen satt vi ute i hagen, mens hundene fikk løpe rundt. Faren til M har tre hunder og stesøstra hans har en. Hundene sprang rundt og fikk tygd i stykker leker, gneldra på folk og spist opp gresset som akkurat har begynt å vokse. 
I morgen er det jobb igjen, men løfte om bedre vær gjør at det meste blir bra. Jeg synes april har gått utrolig fort, og håper at mai tar det litt med ro. Mai er en utrolig koselig måned. Det er da våren virkelig har startet og sommeren er like rundt hjørnet. 

-Ingrid

#mai #vår #natur #blogg #hverdag #mandag #uteliv 

3 kommentarer

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.21:10

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Victoria Larsen

01.05.2017 kl.23:19

Jeg ønsker deg en fin mandagskveld :-)

denutroligereisen89

02.05.2017 kl.10:13

Er så godt med sol og vår vær ute :) Håper du får en fin arbeidsuke og at mai mnd. ikke forsvinner like raskt. Mai er en av de beste mnd. uten tvil! :)

Skriv en ny kommentar

hits