Jeg maler med sjela

Hei!

I dag er jeg endelig ferdig med å beise 44 planker,som skal brukes til å snekre nytt plan til hengeren med. På tirsdag og onsdag malte jeg det første strøket, og i dag ble jeg helt ferdig med strøk nummer to. Det har vært nydelig sol i dag, og jeg har fått høre på musikk, så arbeidsdagen har flydd av sted. Jeg må nå innrømme at det er veldig deilig å få slippe å tilbringe hele dagen i fjøset. Noen ganger blir det litt mye ku. 


Fantastisk utsikt. 

Maling er tungt arbeid, og jeg sitter nå med fryktelig vondt i ryggen, skuldre, nakken og armene. I tillegg maler jeg med sjelen, og er rød på hendene, armene, litt på beina og halsen. Arbeidsklæra mine har fått ny farge. Mye av malinga på huden forsvant med whitesprit, og jeg håper resten forsvinner innen jeg skal i konfirmasjon. 
Selv om maling er tungt arbeid, er det morsomt å få være med å lage noe. Istedenfor å bare kjøpe alt i butikken. Jeg gleder meg til hengeren blir ferdig. 

-Ingrid

#maling #maler #blogg #hverdag #torsdag #jobb
 

4 kommentarer

denutroligereisen89

04.05.2017 kl.22:33

Maling er kjekt når man kan stå i knall vær og høre på musikk :) Godt å være ute og ikke inne i fjøs i så nydelig vær :) Håper du får vekk malingsrestene før du skal i konfirmasjon :)

iswm

05.05.2017 kl.16:36

denutroligereisen89: Nei, mye av malinga sitter støkk. Men men :) rød passer jo til mye

iswm

05.05.2017 kl.16:37

denutroligereisen89: Jeg har en fin jakke jeg kan skjule det med :)

denutroligereisen89

08.05.2017 kl.20:46

Så kjipt. Godt du har en jakke som kan skjule det i det minste :)

Skriv en ny kommentar

hits