Mitt lille gartneri #3

Skal det ikke skje noe mer?

Hei, det skjer ikke mye med plantene om dagen. De er grønne og friske, men det ligner hverken på basilikum eller spinat. Det krever nok en del tålmodighet å dyrke sin egen mat, og for øyeblikket må jeg si meg fornøyd med grønne spirer. 


Dette ligner jo ikke på basilikum.


Skal dette liksom bli spinat? 

Det er utrolig å tenke på at et lite frø kan bli til hauger med næringsrik mat. Med masse tålmodighet og kjærlighet vokser vel mine planter seg til og kan nytes i ulike retter. 

-Ingrid

#planter #urt #gartneri #dyrking #mat #kosthold #blogg #helg
 

3 kommentarer

Kristine

06.05.2017 kl.23:23

Såå utrolig kult <3 Jeg har tenkt på - helt siden du sa det - at jeg skulle kjøpe et minidrivhus til å ha i kjøkkenvinduet.. er såå stilig med hjemmedyrket mat :D Så langt har vi bare gulrøtter i vinduet O:) Ha en nydelig helg videre :)

iswm

07.05.2017 kl.10:22

Kristine: Så utrolig gøy, og veldig hyggelig å høre at jeg kan inspirere andre :) Hjemmedyrket er kjempe gøy + at du vet hva du spiser. Gulrøtter er en god start :) Ha en fantastisk helg du også!

denutroligereisen89

08.05.2017 kl.20:19

Det lignet ikke helt 100%, men blir sikkert med tiden! :) Tålmodighet er en dyd! ;) Er moro å dyrke egen mat :)

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg er oppvokst i Moss, men nå bor jeg i Fredrikstad. Drømmen er å drive egen økologisk gård i framtiden, og jeg føler jeg stadig kommer nærmere den drømmen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, fotografering og andre spennende ting :)

Kategorier

Arkiv

hits