Jeg hørte hyl i fjøset

Hei!

I går hørte jeg flere hyl og piping i fjøset. Til min store forskrekkelse så jeg at døren inn til katterommet sto på vidt gap. Var det mine kattunger som var i trøbbel? Det var lett å finne tre små bylter. Hjertet hoppet i brystet på meg, men de var jo så små. Kattungene hadde vel ikke krympet over natten?

Jeg fant tre små kattunger som var forlatt av moren sin. Den ene var hardt skadet og ble avlivet med engang. De to andre la vi inn til Pusemor og de tre andre, (viser seg at Pusemor er tanta dems). Pusemor var ikke interessert i å ta vare på dem, og hun gikk bare rundt å knurret. De to små hylte, og jeg har brukt mye tid på å mate dem med kumelk. 

I dag var jeg nesten sikker på at de var døde, men de hadde overlevd natten. Jeg matet dem flere ganger om morgenen, og småtassene har fått navnene Troll og Pernille. Ut på ettermiddagen tok jeg turen bort og heldigvis tillot Pusemor at de diet av henne. Hun var ikke særlig fornøyd vel og merke. Håpet er at de kan bli en del av gjengen, og vokse opp med tanta og søskenbarna. 

De tre andre har det bra og er i full fart. Embla, Sorg og Tusenfryd har blitt veldig sosiale og de bringer mye glede i hverdagen. 


Embla


Sorg


Tusenfryd- den nye god jenta til M

-Ingrid

#dyr #kattunger #blogg #hverdag #landbruk
 

 

Én kommentar

denutroligereisen89

09.05.2017 kl.21:13

Stakkars små som ble forlatt. Får håpe surrogatmammaen lar de die selv om hun ikke er helt fornøyd med å ha fått flere små. <3

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg er oppvokst i Moss, men nå bor jeg i Fredrikstad. Drømmen er å drive egen økologisk gård i framtiden, og jeg føler jeg stadig kommer nærmere den drømmen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, fotografering og andre spennende ting :)

Kategorier

Arkiv

hits