Min favoritt #3

Hei!

I dag er min siste fridag før jobbuka begynner i morgen. Jeg tenkte det var på tide med et nytt innlegg i spalten, "min favoritt." det jeg har lyst til å anbefale denne gangen er Weleda sin Skin Food. Skin Food har vært min redning i flere år. Du kan bruke den på hele kroppen, og den redder tørr vinterhud og solbrent sommerhud. Kremen er veldig tykk, så jeg smører den på om kvelden før jeg legger meg. Weleda sine produkter er så rene at du kan spise dem, (har faktisk blitt gjort en test angående det) og du får kjøpt produktene på nett og i helsekostbutikker. 

Første gang jeg brukte Skin Food var på vinteren og jeg så resultatet med engang. Huden min ble mykere og fikk mer farge. Om sommeren bruker jeg den hvis jeg har vært mye ute i solen, eller ser antydning til solbrenthet. Skin Food bevarer også brunfargen din. Dette er et produkt jeg anbefaler til både gutter og jenter.

-Ingrid

#sminke #skjønnhet #mote #produkter #blogg #hverdag #kosmetikk

5 kommentarer

Victoria Larsen

15.05.2017 kl.13:44

Fin favoritt :)

iswm

16.05.2017 kl.17:31

Victoria Larsen: Tusen takk :)

denutroligereisen89

15.05.2017 kl.23:11

Hørtes ut som en god krem! :) Brukte Weleda kremer når jeg var gravid, de har mange gode produkter.

iswm

16.05.2017 kl.17:32

denutroligereisen89: Det er et veldig fint merke :)

denutroligereisen89

18.05.2017 kl.22:26

Mhm. Har hørt mye bra om det merket og synes kremen jeg brukte i fjor var veldig god :)

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg er oppvokst i Moss, men nå bor jeg i Fredrikstad. Drømmen er å drive egen økologisk gård i framtiden, og jeg føler jeg stadig kommer nærmere den drømmen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, fotografering og andre spennende ting :)

Kategorier

Arkiv

hits