Trøgstad chainsaw massacre

Hei, og god ettermiddag!

Det ble ingen rolig start på arbeidsuka, men dagen har heldigvis gått fort. Bonden fortalte at melkeroboten hadde slått seg vrang i helgen, og kuene hadde tapt mye melkemengde pga en robot som levde sitt eget liv. En av kalvene har fått lungebetennelse, og det er snakk om virus. Det er dårlige nyheter. I går måtte vi i tillegg avlive Pernille, så nå er det kun Troll som er igjen av det forlatte kullet. 

I dag har jeg lært å bruke vedkløyver, og kløyvd opp flere kubber med ved. M har kost seg med motorsaga, og selv i dårlig vær hadde vi det ganske morsomt. Sett bortsett fra at jeg måtte stable ved på paller og ryggen slo seg vrang mot slutten. Det hjalp heller ikke at den ene ung kua slo seg vrang. Ku nr 1366 og jeg er ikke gode venner rett og slett, men M liker henne, (på trass). -Ingrid

#ved #skog #motorsag #agronom #dyr #jobb #hverdag #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg er oppvokst i Moss, men nå bor jeg i Fredrikstad. Drømmen er å drive egen økologisk gård i framtiden, og jeg føler jeg stadig kommer nærmere den drømmen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, fotografering og andre spennende ting :)

Kategorier

Arkiv

hits