Historien om Troll, - en modig kattFor et par uker tilbake, fant jeg tre forlatte kattunger. De hadde såvidt åpnet øynene, og var knappe to uker gamle. Den ene var så skadet at den ble avlivet på stedet. De to andre kattungene levde, og fikk navna Troll og Pernille. I begynnelsen var jeg skeptisk. Jeg syntes det ble ren dyremishandling. De små måtte mates med sprøyte, og de skrek etter moren sin. Pusemor var ikke interessert i dem, med mindre vi la dem inntil og koste med henne. 

Når vi kom hjem fra frihelgen vår, fant vi Pernille liggende halvdød ved siden av broren sin. M måtte avlive henne, mens jeg ga Troll en grundig sjekk. Han hadde rund og mett mage, men vi overvåkte han som en hauk etter det. 

Troll har klart seg bra, men jeg merker at han har hatt en turbulent start på livet sitt. Han piper mye, har ofte rusk i øynene og er litt skjev når han går. Jeg håper at hvis Troll får riktig oppfølging at han kan bli en fin huskatt. Han har bevisst at han er en liten tøffing, og sterk nok til å overleve. 

-Ingrid

#kattunger #dyr #liv #landbruk #blogg #hverdag

2 kommentarer

denutroligereisen89

30.05.2017 kl.21:11

Så trist at to måtte avlives. Høres ut som at Troll er en tøffing ja. Håper han klarer seg og får et godt hjem :)

iswm

31.05.2017 kl.20:30

denutroligereisen89: Det håper jeg å :)

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg er oppvokst i Moss, men nå bor jeg i Fredrikstad. Drømmen er å drive egen økologisk gård i framtiden, og jeg føler jeg stadig kommer nærmere den drømmen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, fotografering og andre spennende ting :)

Kategorier

Arkiv

hits