Bokanmeldelse: Dyrenes indre livHei, da var det på tide med en liten bokanmeldelse. 

Dyrenes indre liv er skrevet av tyske Peter Wohlleben. Forfatteren har både studert og jobbet med skogbruk i mange år, og han er bosatt på en gård hvor han lever tett på dyrene. I denne boken har han blandet forskning og egne erfaringer på en fargerik, interessant og morsom måte. Alt for å gi leseren et godt innblikk i hvordan dyrene har det. 

Sørgende hjorter, modige meiser, smarte kråker og familiekjære mus. Dyrenes følelsesliv er rikere og mer utrolig enn man tidligere har trodd. Forfatteren forklarer og henviser til forskning som beviser at følelser ikke bare er tilegnet oss mennesker. Selv insekter har et rikere indre liv enn hva man skulle tro. 

Denne boken passer for alle som er interesserte i dyr, enten det er husdyr eller villdyr. Boken er svært opplysende på en lett forståelig måte, og jeg tror vi alle har godt av å lære mer om våre medarter. 

-Ingrid

#bok #bokanmeldelse #dyr #lese #følelser #helg #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg studerer historie ved Høgskolen i Sør-Øst Norge, og på fritiden liker jeg å skrive, fotografere og være ute i naturen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, drømmen om det gode livet på landet og annet småskriveri.

Kategorier

Arkiv

hits