Endelig tilbake på hesteryggen


Foto: Martin Moeskau

Hei!

I går var jeg endelig en tur i stallen igjen, og gleden var stor. Jeg fikk hilse på dølahesten Troll, som er hesten etter Guttungen. Det var en smule trist å se at Guttungen ikke kom meg i møte, men jeg ble heldigvis godt tatt i mot av Zabrina og Troll, - som var en smule nysgjerrig på hvem jeg var. 


 

Troll er en veldig tillitsfull og snill dølahest. Han fulgte etter meg frivillig opp fra uteplassen og til oppsalingsstedet, uten bruk av leietau. På mange måter minnet han meg om Guttungen, bare i en større og roligere versjon. Vi red først ut på en skogstur, noe som gikk veldig bra. Jeg følte vi hadde god kontakt. Etter turen red vi litt rundt på banen. Han prøvde å teste meg litt, men han kom ikke langt med det og vi fikk avsluttet med litt øvelser. 


 

Det er ingen ord som kan beskrive hvor godt det var å komme seg på hesteryggen igjen. Tanken framover er å begynne litt forsiktig, og bli bedre kjent med Troll. Teknikken var en smule rusten, men med litt trening kommer den fort tilbake igjen. 

-Ingrid

#hest #dølahest #blogg #hverdagslykke #hverdag #dyr 

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

25.07.2017 kl.13:35

Så kjekt! Fine bilder :-)

iswm

26.07.2017 kl.11:55

Victoria Larsen: Tusen takk :)

hverdagslivetivollen

25.07.2017 kl.14:00

er sååå kjekt med hest :) glemmer aldri gamle kunster... må bare øves litt inn på nytt ;)

iswm

26.07.2017 kl.11:55

hverdagslivetivollen: det er helt sant :)

Andrea

26.07.2017 kl.14:52

Koselig!

Jeg tenker å kjøpe døl etterhvert, veldig allsidig rase. Må bare ha småbruk først, ikke råd til å ha to hester oppstallet borte :)

denutroligereisen89

26.07.2017 kl.21:04

Så moro! Å ri er som å sykle, selv om det kanskjer blir lenge mellom hver gang så glemmer man det aldri. :) Savner virkelig å ri selv! <3

Skriv en ny kommentar

iswm

iswm

20, Fredrikstad

Hei! Mitt navn er Ingrid. Jeg studerer historie ved Høgskolen i Sør-Øst Norge, og på fritiden liker jeg å skrive, fotografere og være ute i naturen. Denne bloggen kommer til å handle om min hverdag, drømmen om det gode livet på landet og annet småskriveri.

Kategorier

Arkiv

hits